Som especialistes en

pèrgoles de fusta

Fusta per a exterior

Empresa especialitzada en el subministrament de fustes especials i la fabricació de productes específics per a treballs a parcs, jardins i terrasses.

Disposem d’un ampli stock permanent, experiència demostrable de més de 15 añosi una gran varietat de productes. Trameses a tota Espanya. Tallers propis.

AIRES DE JARDIN | +MADERA
Atenció al client 93 575 86 54
08110 Montcada i Reixac (Barcelona)
info@masmadera.cat

més informació

Pèrgoles de fusta

+Madera li ofereix assessorament i fabricació de pèrgoles a mesura, clàssiques, pèrgoles "grillaje", pèrgoles amb tendals corredissos, pèrgoles tipus porxo o pèrgoles personalitzades ajustades als desitjos del client. El nostre personal li assessorarà en el disseny i fabricació de la seva pèrgola per al seu jardí o terrassa. Disposem d'una gran experiència en la fabricació de pèrgoles de fusta com carpes, pèrgoles, porxos per a jardins o terrasses.

Pèrgoles clàssiques, pèrgoles cobertes i pèrgoles a mesura.

Oferim tot tipus de pèrgoles personalitzades i a mesura en fusta Flandes, Flandes tenyida amb Lasur o fusta de Ipe. La nostra oferta inclou la realització de pèrgoles clàssiques, pèrgoles cobertes amb "grillaje" o pèrgoles amb tendals corredissos, i fins i tot pèrgoles basades en el disseny facilitat pels nostres clients ja que totes elles són de fabricació pròpia. Les nostres pèrgoles es serveixen amb tots els elements necessaris per a la seva instal·lació.

Opcions de les nostres pèrgoles de fusta

Les nostres pèrgoles de fusta són ideals per a la creació de zones d'ombra, garatges per a cotxes, carpes, porxos de fusta, pèrgoles de fusta, etc.... per a jardins o terrasses.

Llargs i grossors de les pèrgoles de fusta

Les nostres pèrgoles de fusta es fabriquen a mesura, segons indicacions o disseny del client.

pèrgoles de fusta 1 pèrgoles de fusta 2 pèrgoles de fusta 3 pèrgoles de fusta 4 pèrgoles de fusta 5

¿Desitja informació sobre pèrgoles de fusta?
Empleni el nostre formulari de contacte i el nostre especialista en pèrgoles de fusta es posarà en contacte amb vostè.

Nom Cognoms Població Provincia Telèfon fixe Telèfon mòbil E-mail Empresa Activitat empresarial Disposa de projectes planòls? Com ens ha conegut?   Consulta

Som especialistes en pèrgoles de fusta. Li oferim un ampli assortiment de solucions ja que disposem d'un estoc permanent.

AIRES DE JARDIN | +MADERA
Atenció al client 93 575 86 54
08110 Montcada i Reixac (Barcelona)

Anuncios google · Diseño web Barcelona · Alta en buscadores