Som especialistes en

jardineres de fusta

Fusta per a exterior

Empresa especialitzada en el subministrament de fustes especials i la fabricació de productes específics per a treballs a parcs, jardins i terrasses.

Disposem d’un ampli stock permanent, experiència demostrable de més de 15 añosi una gran varietat de productes. Trameses a tota Espanya. Tallers propis.

AIRES DE JARDIN | +MADERA
Atenció al client 93 575 86 54
08110 Montcada i Reixac (Barcelona)
info@masmadera.cat

més informació

Jardineres de fusta

+Madera li ofereix un ampli assortiment de jardineres de fusta standard així com maseters per a jardí fabricats en fusta especial per a exterior, oferint una alta resistència i durabilitat enfront dels agents externs.

Jardineres de fusta - maceteros per a jardí

Les nostres jardineres de fusta es fabriquen en fusta Flandes, Flandes tenyida amb Lasur, Ipe o fusta de Teka. Disposem d'una gran quantitat de mesures standard, encara que oferim la possibilitat de realitzar-les a mesura.

Jardineres de fusta 1 Jardineres de fusta 2 Jardineres de fusta 3

¿Desitja informació sobre jardineres de fusta?
Empleni el nostre formulari de contacte i el nostre especialista en jardineres de fusta es posarà en contacte amb vostè.

Nom Cognoms Població Provincia Telèfon fixe Telèfon mòbil E-mail Empresa Activitat empresarial Disposa de projectes planòls? Com ens ha conegut?   Consulta

Som especialistes en jardineres de fusta. Li oferim un ampli assortiment de solucions ja que disposem d'un estoc permanent.

AIRES DE JARDIN | +MADERA
Atenció al client 93 575 86 54
08110 Montcada i Reixac (Barcelona)

Anuncios google · Diseño web Barcelona · Alta en buscadores